Eldegoss

Eldegoss is een Gras en Gras type Pokemon. Eldegoss behoort tot de soort van Cotton Bloom Pokémon (Cotton Bloom Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 2.5 kg (5.5).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 75 (9.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Gras (Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Eldegoss ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 50, verdediging 90, speciale aanval 80, speciale verdediging 120, Snelheid 60. Opgeteld zijn de stats 460. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 764 totale kracht (TK) kan behalen.

Eldegoss Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Eldegoss.

Eldegoss Eldegoss

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.