Ekans

Ekans is een Gif en Gif type Pokemon. Ekans behoort tot de soort van Snake Pokémon (Snake Pokémon). De mon is 2.0 meter lang. In lbs 6′07″. Het weegt 6.9 kg (15.2).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 58. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Draak, Veld (Dragon, Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Ekans ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 35, aanval 60, verdediging 44, speciale aanval 40, speciale verdediging 54, Snelheid 55. Opgeteld zijn de stats 288. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 804 totale kracht (TK) kan behalen.

Ekans Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Ekans een base speciale stat van 40. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Ekans een base experience yield van 62.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Ekans.

Ekans Ekans

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.