Eiscue

Eiscue is een Ijs en Ijs type Pokemon. Eiscue behoort tot de soort van Penguin Pokémon (Penguin Pokémon). De mon is 1.4 meter lang. In lbs 4′07″. Het weegt 89.0 kg (196.2). De vaardigheid van de mon is Ice Gezicht (Ice Face).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Verdediging EV punten. De vangkans is 60 (7.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Veld, Water 1 (Field, Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Eiscue ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 75, aanval 80, verdediging 110, speciale aanval 65, speciale verdediging 90, Snelheid 50. Opgeteld zijn de stats 470. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 732 totale kracht (TK) kan behalen.

Eiscue Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Eiscue.

Eiscue Eiscue

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.