Eevee

Eevee is een Normaal en Normaal type Pokemon. Eevee behoort tot de soort van Evolution Pokémon (Evolution Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 6.5 kg (14.3).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 65. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Eevee ei uit te laten komen is 35 (8,739–8,995 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 55, aanval 55, verdediging 50, speciale aanval 45, speciale verdediging 65, Snelheid 55. Opgeteld zijn de stats 325. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 764 totale kracht (TK) kan behalen.

Eevee Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Eevee does not have the Adaptability ability. In de 1e generatie heeft Eevee een base speciale stat van 65. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Eevee een base experience yield van 92.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Eevee.

Eevee Eevee

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.