Eelektrik

Eelektrik is een Elektrisch en Elektrisch type Pokemon. Eelektrik behoort tot de soort van Elefish Pokémon (EleFish Pokémon). De mon is 1.2 meter lang. In lbs 3′11″. Het weegt 22.0 kg (48.5). De vaardigheid van de mon is Levitate (Levitate).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval EV punten. De vangkans is 60 (7.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 142. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Amorf (Amorphous).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Eelektrik ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 65, aanval 85, verdediging 70, speciale aanval 75, speciale verdediging 70, Snelheid 40. Opgeteld zijn de stats 405. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 749 totale kracht (TK) kan behalen.

Eelektrik Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Eelektrik.

Eelektrik Eelektrik

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.