Dwebble

Dwebble is een Insect en Steen type Pokemon. Dwebble behoort tot de soort van Rock Inn Pokémon (Rock Inn Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 14.5 kg (32.0).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 65. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Insect, Mineraal (Bug, Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Dwebble ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 50, aanval 65, verdediging 85, speciale aanval 35, speciale verdediging 35, Snelheid 55. Opgeteld zijn de stats 325. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 780 totale kracht (TK) kan behalen.

Dwebble Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Dwebble.

Dwebble Dwebble

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.