Dustox

Dustox is een Insect en Gif type Pokemon. Dustox behoort tot de soort van Poison Moth Pokémon (Poison Moth Pokémon). De mon is 1.2 meter lang. In lbs 3′11″. Het weegt 31.6 kg (69.7). De vaardigheden zijn Shield Dust (Shield Dust) en Compound Eyes (Verborgen) (Compound Eyes (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 173. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Dustox ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 50, verdediging 70, speciale aanval 50, speciale verdediging 90, Snelheid 65. Opgeteld zijn de stats 385. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 758 totale kracht (TK) kan behalen.

Dustox Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Dustox een base experience yield van 160. In de 4e generatie heeft Dustox een base experience yield van 161. In generatie vijf en zes heeft de Pokemon Dustox een base experience yield van 135.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Dustox.

Dustox Dustox

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.