Duskull

Duskull is een Spook en Spook type Pokemon. Duskull behoort tot de soort van Requiem Pokémon (Requiem Pokémon). De mon is 0.8 meter lang. In lbs 2′07″. Het weegt 15.0 kg (33.1). De vaardigheden zijn Levitate (Levitate) en Frisk (Verborgen) (Frisk (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 59. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Amorf (Amorphous).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Duskull ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 20, aanval 40, verdediging 90, speciale aanval 30, speciale verdediging 90, Snelheid 25. Opgeteld zijn de stats 295. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 843 totale kracht (TK) kan behalen.

Duskull Wijzigingen

In de 5e generatie heeft Duskull does not have the Frisk ability. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Duskull een base experience yield van 97.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Duskull.

Duskull Duskull

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.