Dusknoir

Dusknoir is een Spook en Spook type Pokemon. Dusknoir behoort tot de soort van Gripper Pokémon (Gripper Pokémon). De mon is 2.2 meter lang. In lbs 7′03″. Het weegt 106.6 kg (235.0). De vaardigheden zijn Druk (Pressure) en Frisk (Verborgen) (Frisk (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging, 2 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 236. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Amorf (Amorphous).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Dusknoir ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 45, aanval 100, verdediging 135, speciale aanval 65, speciale verdediging 135, Snelheid 45. Opgeteld zijn de stats 525. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 798 totale kracht (TK) kan behalen.

Dusknoir Wijzigingen

In de 5e generatie heeft Dusknoir does not have the Frisk ability. In de 4e generatie heeft Dusknoir een base experience yield van 210.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Dusknoir.

Dusknoir Dusknoir

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.