Dusclops

Dusclops is een Spook en Spook type Pokemon. Dusclops behoort tot de soort van Beckon Pokémon (Beckon Pokémon). De mon is 1.6 meter lang. In lbs 5′03″. Het weegt 30.6 kg (67.5). De vaardigheden zijn Druk (Pressure) en Frisk (Verborgen) (Frisk (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging, 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 90 (11.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 159. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Amorf (Amorphous).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Dusclops ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 40, aanval 70, verdediging 130, speciale aanval 60, speciale verdediging 130, Snelheid 25. Opgeteld zijn de stats 455. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 811 totale kracht (TK) kan behalen.

Dusclops Wijzigingen

In de 5e generatie heeft Dusclops does not have the Frisk ability. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Dusclops een base experience yield van 179.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Dusclops.

Dusclops Dusclops

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.