Duraludon

Duraludon is een Staal en Draak type Pokemon. Duraludon behoort tot de soort van Alloy Pokémon (Alloy Pokémon). De mon is 1.8 meter lang. In lbs 5′11″. Het weegt 40.0 kg (88.2).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Draak, Mineraal (Dragon, Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Duraludon ei uit te laten komen is 30 (7,454–7,710 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 70, aanval 95, verdediging 115, speciale aanval 120, speciale verdediging 50, Snelheid 85. Opgeteld zijn de stats 535. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 744 totale kracht (TK) kan behalen.

Duraludon Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Duraludon.

Duraludon Duraludon

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.