Ducklett

Ducklett is een Water en Vlieg type Pokemon. Ducklett behoort tot de soort van Watervogel Pokémon (Water Bird Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 5.5 kg (12.1).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Leven EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 61. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Vliegend, Water 1 (Flying, Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Ducklett ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 62, aanval 44, verdediging 50, speciale aanval 44, speciale verdediging 50, Snelheid 55. Opgeteld zijn de stats 305. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 748 totale kracht (TK) kan behalen.

Ducklett Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Ducklett.

Ducklett Ducklett

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.