Dubwool

Dubwool is een Normaal en Normaal type Pokemon. Dubwool behoort tot de soort van Schapen Pokémon (Sheep Pokémon). De mon is 1.3 meter lang. In lbs 4′03″. Het weegt 43.0 kg (94.8).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Verdediging EV punten. De vangkans is 127 (16.6% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Dubwool ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 72, aanval 80, verdediging 100, speciale aanval 60, speciale verdediging 90, Snelheid 88. Opgeteld zijn de stats 490. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 734 totale kracht (TK) kan behalen.

Dubwool Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Dubwool.

Dubwool Dubwool

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.