Drowzee

Drowzee is een Psychisch en Psychisch type Pokemon. Drowzee behoort tot de soort van Hypnose Pokémon (Hypnosis Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 32.4 kg (71.4).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 66. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Mensachtig (Human-Like).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Drowzee ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 48, verdediging 45, speciale aanval 43, speciale verdediging 90, Snelheid 42. Opgeteld zijn de stats 328. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 759 totale kracht (TK) kan behalen.

Drowzee Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Drowzee does not have the Forewarn ability. In de 1e generatie heeft Drowzee een base speciale stat van 90. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Drowzee een base experience yield van 102.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Drowzee.

Drowzee Drowzee

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.