Drizzile

Drizzile is een Water en Water type Pokemon. Drizzile behoort tot de soort van Waterhagedis Pokémon (Water lizard Pokémon). De mon is 0.7 meter lang. In lbs 2′04″. Het weegt 11.5 kg (25.4). De vaardigheden zijn Torrent (Torrent) en Sniper (Verborgen) (Sniper (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld, Water 1 (Field, Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Drizzile ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 65, aanval 60, verdediging 55, speciale aanval 95, speciale verdediging 55, Snelheid 90. Opgeteld zijn de stats 420. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 748 totale kracht (TK) kan behalen.

Drizzile Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Drizzile.

Drizzile Drizzile

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.