Drilbur

Drilbur is een Grond en Grond type Pokemon. Drilbur behoort tot de soort van Mole Pokémon (Mole Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 8.5 kg (18.7).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 120 (15.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 66. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Drilbur ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 85, verdediging 40, speciale aanval 30, speciale verdediging 45, Snelheid 68. Opgeteld zijn de stats 328. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 761 totale kracht (TK) kan behalen.

Drilbur Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Drilbur.

Drilbur Drilbur

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.