Drifloon

Drifloon is een Spook en Vlieg type Pokemon. Drifloon behoort tot de soort van Balloon Pokémon (Balloon Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 1.2 kg (2.6).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Leven EV punten. De vangkans is 125 (16.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 70. Het groeit fluctuerende (Fluctuating) en behoort tot de egg groups Amorf (Amorphous).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Drifloon ei uit te laten komen is 30 (7,454–7,710 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 90, aanval 50, verdediging 34, speciale aanval 60, speciale verdediging 44, Snelheid 70. Opgeteld zijn de stats 348. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 697 totale kracht (TK) kan behalen.

Drifloon Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Drifloon een base experience yield van 127.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Drifloon.

Drifloon Drifloon

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.