Dreepy

Dreepy is een Draak en Spook type Pokemon. Dreepy behoort tot de soort van Lingering Pokémon (Lingering Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 2.0 kg (4.4).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Amorf, Draak (Amorphous, Dragon).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Dreepy ei uit te laten komen is 40 (10,024–10,280 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 28, aanval 60, verdediging 30, speciale aanval 40, speciale verdediging 30, Snelheid 82. Opgeteld zijn de stats 270. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 824 totale kracht (TK) kan behalen.

Dreepy Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Dreepy.

Dreepy Dreepy

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.