Drednaw

Drednaw is een Water en Steen type Pokemon. Drednaw behoort tot de soort van Bite Pokémon (Bite Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 115.5 kg (254.6).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval EV punten. De vangkans is 75 (9.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Monster, Water 1 (Monster, Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Drednaw ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 90, aanval 115, verdediging 90, speciale aanval 48, speciale verdediging 68, Snelheid 74. Opgeteld zijn de stats 485. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 703 totale kracht (TK) kan behalen.

Drednaw Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Drednaw.

Drednaw Drednaw

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.