Dratini

Dratini is een Draak en Draak type Pokemon. Dratini behoort tot de soort van Dragon Pokémon (Dragon Pokémon). De mon is 1.8 meter lang. In lbs 5′11″. Het weegt 3.3 kg (7.3). De vaardigheden zijn Loodshuid (Shed Skin) en Marvel Scale (Verborgen) (Marvel Scale (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 60. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Draak, Water 1 (Dragon, Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Dratini ei uit te laten komen is 40 (10,024–10,280 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 41, aanval 64, verdediging 45, speciale aanval 50, speciale verdediging 50, Snelheid 50. Opgeteld zijn de stats 300. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 791 totale kracht (TK) kan behalen.

Dratini Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Dratini een base speciale stat van 50. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Dratini een base experience yield van 67. In de 2e generatie heeft Dratini een base Friendship value van 70.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Dratini.

Dratini Dratini

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.