Drakloak

Drakloak is een Draak en Spook type Pokemon. Drakloak behoort tot de soort van Caretaker Pokémon (Caretaker Pokémon). De mon is 1.4 meter lang. In lbs 4′07″. Het weegt 11.0 kg (24.3).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Snelheid EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Amorf, Draak (Amorphous, Dragon).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Drakloak ei uit te laten komen is 40 (10,024–10,280 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 68, aanval 80, verdediging 50, speciale aanval 60, speciale verdediging 50, Snelheid 102. Opgeteld zijn de stats 410. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 744 totale kracht (TK) kan behalen.

Drakloak Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Drakloak.

Drakloak Drakloak

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.