Dragonair

Dragonair is een Draak en Draak type Pokemon. Dragonair behoort tot de soort van Dragon Pokémon (Dragon Pokémon). De mon is 4.0 meter lang. In lbs 13′01″. Het weegt 16.5 kg (36.4). De vaardigheden zijn Loodshuid (Shed Skin) en Marvel Scale (Verborgen) (Marvel Scale (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 147. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Draak, Water 1 (Dragon, Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Dragonair ei uit te laten komen is 40 (10,024–10,280 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 61, aanval 84, verdediging 65, speciale aanval 70, speciale verdediging 70, Snelheid 70. Opgeteld zijn de stats 420. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 751 totale kracht (TK) kan behalen.

Dragonair Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Dragonair een base speciale stat van 70. In Pokémon Yellow, Dragonair een catch rate van 27. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Dragonair een base experience yield van 144. In de 2e generatie heeft Dragonair een base Friendship value van 70.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Dragonair.

Dragonair Dragonair

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.