Dragapult

Dragapult is een Draak en Spook type Pokemon. Dragapult behoort tot de soort van Stealth Pokémon (Stealth Pokémon). De mon is 3.0 meter lang. In lbs 9′10″. Het weegt 50.0 kg (110.2).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Snelheid EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Amorf, Draak (Amorphous, Dragon).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Dragapult ei uit te laten komen is 40 (10,024–10,280 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 88, aanval 120, verdediging 75, speciale aanval 100, speciale verdediging 75, Snelheid 142. Opgeteld zijn de stats 600. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 707 totale kracht (TK) kan behalen.

Dragapult Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Dragapult.

Dragapult Dragapult

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.