Dracovish

Dracovish is een Water en Draak type Pokemon. Dracovish behoort tot de soort van Fossiele Pokémon (Fossil Pokémon). De mon is 2.3 meter lang. In lbs 7′07″. Het weegt 215.0 kg (474.0).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Dracovish ei uit te laten komen is 35 (8,739–8,995 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 90, aanval 90, verdediging 100, speciale aanval 70, speciale verdediging 80, Snelheid 75. Opgeteld zijn de stats 505. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 696 totale kracht (TK) kan behalen.

Dracovish Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Dracovish.

Dracovish Dracovish

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.