Dottler

Dottler is een Insect en Psychisch type Pokemon. Dottler behoort tot de soort van Radome Pokémon (Radome Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 19.5 kg (43.0).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 120 (15.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Dottler ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 50, aanval 35, verdediging 80, speciale aanval 50, speciale verdediging 90, Snelheid 30. Opgeteld zijn de stats 335. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 782 totale kracht (TK) kan behalen.

Dottler Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Dottler.

Dottler Dottler

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.