Donphan

Donphan is een Grond en Grond type Pokemon. Donphan behoort tot de soort van Armor Pokémon (Armor Pokémon). De mon is 1.1 meter lang. In lbs 3′07″. Het weegt 120.0 kg (264.6). De vaardigheden zijn Stevige (Sturdy) en Sand Veil (Verborgen) (Sand Veil (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval, 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 60 (7.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 175. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Donphan ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 90, aanval 120, verdediging 120, speciale aanval 60, speciale verdediging 60, Snelheid 50. Opgeteld zijn de stats 500. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 704 totale kracht (TK) kan behalen.

Donphan Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Donphan een base experience yield van 189.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Donphan.

Donphan Donphan

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.