Ditto

Ditto is een Normaal en Normaal type Pokemon. Ditto behoort tot de soort van Transform Pokémon (Transform Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 4.0 kg (8.8). De vaardigheden zijn Limber (Limber) en Imposter (Verborgen) (Imposter (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Leven EV punten. De vangkans is 35 (4.6% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 101. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Ditto (Ditto).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Ditto ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 48, aanval 48, verdediging 48, speciale aanval 48, speciale verdediging 48, Snelheid 48. Opgeteld zijn de stats 288. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 774 totale kracht (TK) kan behalen.

Ditto Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Ditto een base speciale stat van 48. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Ditto een base experience yield van 61.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Ditto.

Ditto Ditto

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.