Diglett

Diglett is een Grond en Grond type Pokemon. Diglett behoort tot de soort van Mole Pokémon (Mole Pokémon). De mon is 0.2 meter lang. In lbs 0′08″. Het weegt 0.8 kg (1.8).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 53. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Diglett ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 10, aanval 55, verdediging 25, speciale aanval 35, speciale verdediging 45, Snelheid 95. Opgeteld zijn de stats 265. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 864 totale kracht (TK) kan behalen.

Diglett Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Diglett een base speciale stat van 45. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Diglett een base experience yield van 81.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Diglett.

Diglett Diglett

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.