Diancie

Diancie is een Steen en Fee type Pokemon. Diancie behoort tot de soort van Jewel Pokémon (Jewel Pokémon). De mon is 0.7 meter lang. In lbs 2′04″. Het weegt 8.8 kg (19.4). De vaardigheid van de mon is Duidelijke Body (Clear Body).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging, 2 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 3 (0.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 270. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Diancie ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 50, aanval 100, verdediging 150, speciale aanval 100, speciale verdediging 150, Snelheid 50. Opgeteld zijn de stats 600. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 790 totale kracht (TK) kan behalen.

Diancie Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Diancie.

Diancie Diancie

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.