Dhelmise

Dhelmise is een Spook en Gras type Pokemon. Dhelmise behoort tot de soort van Sea Creeper Pokémon (Sea Creeper Pokémon). De mon is 3.9 meter lang. In lbs 12′10″. Het weegt 210.0 kg (463.0). De vaardigheid van de mon is Steelworker (Steelworker).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval EV punten. De vangkans is 25 (3.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 181. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Mineraal (Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Dhelmise ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 70, aanval 131, verdediging 100, speciale aanval 86, speciale verdediging 90, Snelheid 40. Opgeteld zijn de stats 517. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 748 totale kracht (TK) kan behalen.

Dhelmise Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Dhelmise.

Dhelmise Dhelmise

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.