Dewpider

Dewpider is een Water en Insect type Pokemon. Dewpider behoort tot de soort van Water Bubble Pokémon (Water Bubble Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 4.0 kg (8.8). De vaardigheden zijn Water Bubble (Water Bubble) en Water Absorberen (Verborgen) (Water Absorb (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 200 (26.1% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 54. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Insect, Water 1 (Bug, Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Dewpider ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 38, aanval 40, verdediging 52, speciale aanval 40, speciale verdediging 72, Snelheid 27. Opgeteld zijn de stats 269. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 803 totale kracht (TK) kan behalen.

Dewpider Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Dewpider.

Dewpider Dewpider

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.