Dewott

Dewott is een Water en Water type Pokemon. Dewott behoort tot de soort van Discipline Pokémon (Discipline Pokémon). De mon is 0.8 meter lang. In lbs 2′07″. Het weegt 24.5 kg (54.0). De vaardigheden zijn Torrent (Torrent) en Shell Armor (Verborgen) (Shell Armor (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 145. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Dewott ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 75, aanval 75, verdediging 60, speciale aanval 83, speciale verdediging 60, Snelheid 60. Opgeteld zijn de stats 413. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 724 totale kracht (TK) kan behalen.

Dewott Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Dewott.

Dewott Dewott

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.