Deoxys

Deoxys is een Psychisch en Psychisch type Pokemon. Deoxys behoort tot de soort van Dna Pokémon (DNA Pokémon). De mon is 1.7 meter lang. In lbs 5′07″. Het weegt 60.8 kg (134.0). De vaardigheid van de mon is Druk (Pressure).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval, 1 Speciale Aanval, 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 3 (0.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 0 (lower than normal) en de base ervaring is 270. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Deoxys ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 50, aanval 150, verdediging 50, speciale aanval 150, speciale verdediging 50, Snelheid 150. Opgeteld zijn de stats 600. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 790 totale kracht (TK) kan behalen.

Deoxys Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Deoxys (Normal Forme) een base experience yield van 215. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Deoxys (Attack Forme) een base experience yield van 215. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Deoxys (Defense Forme) een base experience yield van 215. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Deoxys (Speed Forme) een base experience yield van 215.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Deoxys.

Deoxys Deoxys

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.