Delibird

Delibird is een Ijs en Vlieg type Pokemon. Delibird behoort tot de soort van Delivery Pokémon (Delivery Pokémon). De mon is 0.9 meter lang. In lbs 2′11″. Het weegt 16.0 kg (35.3).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 116. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Veld, Water 1 (Field, Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Delibird ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 45, aanval 55, verdediging 45, speciale aanval 65, speciale verdediging 45, Snelheid 75. Opgeteld zijn de stats 330. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 786 totale kracht (TK) kan behalen.

Delibird Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Delibird een base experience yield van 183.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Delibird.

Delibird Delibird

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.