Delcatty

Delcatty is een Normaal en Normaal type Pokemon. Delcatty behoort tot de soort van Prim Pokémon (Prim Pokémon). De mon is 1.1 meter lang. In lbs 3′07″. Het weegt 32.6 kg (71.9).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Leven, 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 60 (7.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 140. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Fee, Veld (Fairy, Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 25% man en 75% vrouw. De egg cycle om een Delcatty ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 70, aanval 65, verdediging 65, speciale aanval 55, speciale verdediging 55, Snelheid 90. Opgeteld zijn de stats 400. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 737 totale kracht (TK) kan behalen.

Delcatty Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Delcatty does not have the Normalize ability. In generatie drie tot en met zes heeft de Pokemon Delcatty een base Speed van 70. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Delcatty een base experience yield van 138. In generatie vijf en zes heeft de Pokemon Delcatty een base experience yield van 133.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Delcatty.

Delcatty Delcatty

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.