Deino

Deino is een Donker en Draak type Pokemon. Deino behoort tot de soort van Razend Pokémon (Irate Pokémon). De mon is 0.8 meter lang. In lbs 2′07″. Het weegt 17.3 kg (38.1). De vaardigheid van de mon is Hustle (Hustle).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 60. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Draak (Dragon).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Deino ei uit te laten komen is 40 (10,024–10,280 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 52, aanval 65, verdediging 50, speciale aanval 45, speciale verdediging 50, Snelheid 38. Opgeteld zijn de stats 300. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 771 totale kracht (TK) kan behalen.

Deino Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Deino.

Deino Deino

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.