Dedenne

Dedenne is een Elektrisch en Fee type Pokemon. Dedenne behoort tot de soort van Antenne Pokémon (Antenna Pokémon). De mon is 0.2 meter lang. In lbs 0′08″. Het weegt 2.2 kg (4.9).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Snelheid EV punten. De vangkans is 180 (23.5% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 151. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Fee, Veld (Fairy, Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Dedenne ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 67, aanval 58, verdediging 57, speciale aanval 81, speciale verdediging 67, Snelheid 101. Opgeteld zijn de stats 431. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 744 totale kracht (TK) kan behalen.

Dedenne Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Dedenne.

Dedenne Dedenne

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.