Decidueye

Decidueye is een Gras en Spook type Pokemon. Decidueye behoort tot de soort van Arrow Quill Pokémon (Arrow Quill Pokémon). De mon is 1.6 meter lang. In lbs 5′03″. Het weegt 36.6 kg (80.7). De vaardigheden zijn Overwoekeren (Overgrow) en Long Reach (Verborgen) (Long Reach (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 239. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Vliegend (Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Decidueye ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 78, aanval 107, verdediging 75, speciale aanval 100, speciale verdediging 100, Snelheid 70. Opgeteld zijn de stats 530. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 721 totale kracht (TK) kan behalen.

Decidueye Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Decidueye.

Decidueye Decidueye

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.