Darumaka

Darumaka is een Vuur en Vuur type Pokemon. Darumaka behoort tot de soort van Zen Charm Pokémon (Zen Charm Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 37.5 kg (82.7). De vaardigheden zijn Hustle (Hustle) en Inner Focus (Verborgen) (Inner Focus (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 120 (15.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 63. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Darumaka ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 70, aanval 90, verdediging 45, speciale aanval 15, speciale verdediging 45, Snelheid 50. Opgeteld zijn de stats 315. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 745 totale kracht (TK) kan behalen.

Darumaka Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Darumaka.

Darumaka Darumaka

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.