Dartrix

Dartrix is een Gras en Vlieg type Pokemon. Dartrix behoort tot de soort van Blade Quill Pokémon (Blade Quill Pokémon). De mon is 0.7 meter lang. In lbs 2′04″. Het weegt 16.0 kg (35.3). De vaardigheden zijn Overwoekeren (Overgrow) en Long Reach (Verborgen) (Long Reach (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Leven EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 147. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Vliegend (Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Dartrix ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 78, aanval 75, verdediging 75, speciale aanval 70, speciale verdediging 70, Snelheid 52. Opgeteld zijn de stats 420. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 718 totale kracht (TK) kan behalen.

Dartrix Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Dartrix.

Dartrix Dartrix

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.