Darmanitan

Darmanitan is een Vuur en Vuur type Pokemon. Darmanitan behoort tot de soort van Blazing Pokémon (Blazing Pokémon). De mon is 1.3 meter lang. In lbs 4′03″. Het weegt 92.9 kg (204.8). De vaardigheden zijn Sheer Force (Sheer Force) en Zen Mode (Verborgen) (Zen Mode (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval EV punten. De vangkans is 60 (7.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 168. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Darmanitan ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 105, aanval 140, verdediging 55, speciale aanval 30, speciale verdediging 55, Snelheid 95. Opgeteld zijn de stats 480. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 682 totale kracht (TK) kan behalen.

Darmanitan Wijzigingen

In generatie vijf en zes heeft de Pokemon Darmanitan (Zen Mode) een base experience yield van 168.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Darmanitan.

Darmanitan Darmanitan

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.