Darkrai

Darkrai is een Donker en Donker type Pokemon. Darkrai behoort tot de soort van Pitch-Black Pokémon (Pitch-Black Pokémon). De mon is 1.5 meter lang. In lbs 4′11″. Het weegt 50.5 kg (111.3). De vaardigheid van de mon is Bad Dreams (Bad Dreams).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Aanval, 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 3 (0.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 0 (lower than normal) en de base ervaring is 270. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Darkrai ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 70, aanval 90, verdediging 90, speciale aanval 135, speciale verdediging 90, Snelheid 125. Opgeteld zijn de stats 600. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 739 totale kracht (TK) kan behalen.

Darkrai Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Darkrai een base experience yield van 210.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Darkrai.

Darkrai Darkrai

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.