Cutiefly

Cutiefly is een Insect en Fee type Pokemon. Cutiefly behoort tot de soort van Bee Fly Pokémon (Bee Fly Pokémon). De mon is 0.1 meter lang. In lbs 0′04″. Het weegt 0.2 kg (0.4).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 61. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Insect, Fee (Bug, Fairy).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Cutiefly ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 40, aanval 45, verdediging 40, speciale aanval 55, speciale verdediging 40, Snelheid 84. Opgeteld zijn de stats 304. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 798 totale kracht (TK) kan behalen.

Cutiefly Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Cutiefly.

Cutiefly Cutiefly

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.