Cursola

Cursola is een Spook en Spook type Pokemon. Cursola behoort tot de soort van Coral Pokémon (Coral Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 0.4 kg (0.9). De vaardigheden zijn Zwakke Armor (Weak Armor) en Perish Body (Verborgen) (Perish Body (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 30 (3.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Water 1, Water 3 (Water 1, Water 3).

De verdeling tussen man en vrouw is 25% man en 75% vrouw. De egg cycle om een Cursola ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 95, verdediging 50, speciale aanval 145, speciale verdediging 130, Snelheid 30. Opgeteld zijn de stats 510. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 773 totale kracht (TK) kan behalen.

Cursola Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Cursola.

Cursola Cursola

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.