Cufant

Cufant is een Staal en Staal type Pokemon. Cufant behoort tot de soort van Copperderm Pokémon (Copperderm Pokémon). De mon is 1.2 meter lang. In lbs 3′11″. Het weegt 100.0 kg (220.5). De vaardigheden zijn Sheer Force (Sheer Force) en Heavy Metal (Verborgen) (Heavy Metal (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld, Mineraal (Field, Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Cufant ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 72, aanval 80, verdediging 49, speciale aanval 40, speciale verdediging 49, Snelheid 40. Opgeteld zijn de stats 330. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 734 totale kracht (TK) kan behalen.

Cufant Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Cufant.

Cufant Cufant

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.