Cubchoo

Cubchoo is een Ijs en Ijs type Pokemon. Cubchoo behoort tot de soort van Chill Pokémon (Chill Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 8.5 kg (18.7).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 120 (15.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 61. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Cubchoo ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 55, aanval 70, verdediging 40, speciale aanval 60, speciale verdediging 40, Snelheid 40. Opgeteld zijn de stats 305. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 766 totale kracht (TK) kan behalen.

Cubchoo Wijzigingen

In generatie vijf en zes heeft de Pokemon Cubchoo does not have the Slush Rush ability.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Cubchoo.

Cubchoo Cubchoo

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.