Cryogonal

Cryogonal is een Ijs en Ijs type Pokemon. Cryogonal behoort tot de soort van Kristalliseren Pokémon (Crystallizing Pokémon). De mon is 1.1 meter lang. In lbs 3′07″. Het weegt 148.0 kg (326.3). De vaardigheid van de mon is Levitate (Levitate).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 25 (3.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 180. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Mineraal (Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Cryogonal ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 80, aanval 50, verdediging 50, speciale aanval 95, speciale verdediging 135, Snelheid 105. Opgeteld zijn de stats 515. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 727 totale kracht (TK) kan behalen.

Cryogonal Wijzigingen

In generatie vijf en zes heeft de Pokemon Cryogonal een base HP van 70. In generatie vijf en zes heeft de Pokemon Cryogonal een base Defense van 30. In generatie vijf en zes heeft de Pokemon Cryogonal een base experience yield van 170.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Cryogonal.

Cryogonal Cryogonal

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.