Croconaw

Croconaw is een Water en Water type Pokemon. Croconaw behoort tot de soort van Big Jaw Pokémon (Big Jaw Pokémon). De mon is 1.1 meter lang. In lbs 3′07″. Het weegt 25.0 kg (55.1). De vaardigheden zijn Torrent (Torrent) en Sheer Force (Verborgen) (Sheer Force (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval, 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 142. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Monster, Water 1 (Monster, Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Croconaw ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 65, aanval 80, verdediging 80, speciale aanval 59, speciale verdediging 63, Snelheid 58. Opgeteld zijn de stats 405. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 744 totale kracht (TK) kan behalen.

Croconaw Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Croconaw een base experience yield van 143.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Croconaw.

Croconaw Croconaw

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.