Crobat

Crobat is een Gif en Vlieg type Pokemon. Crobat behoort tot de soort van Bat Pokémon (Bat Pokémon). De mon is 1.8 meter lang. In lbs 5′11″. Het weegt 75.0 kg (165.3). De vaardigheden zijn Binnen Focus (Inner Focus) en Infiltrator (Verborgen) (Infiltrator (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Snelheid EV punten. De vangkans is 90 (11.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 241. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Vliegend (Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Crobat ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 85, aanval 90, verdediging 80, speciale aanval 70, speciale verdediging 80, Snelheid 130. Opgeteld zijn de stats 535. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 712 totale kracht (TK) kan behalen.

Crobat Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Crobat een base experience yield van 204.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Crobat.

Crobat Crobat

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.