Croagunk

Croagunk is een Gif en Vecht type Pokemon. Croagunk behoort tot de soort van Toxic Mouth Pokémon (Toxic Mouth Pokémon). De mon is 0.7 meter lang. In lbs 2′04″. Het weegt 23.0 kg (50.7).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 140 (18.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 100 (higher than normal) en de base ervaring is 60. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Mensachtig (Human-Like).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Croagunk ei uit te laten komen is 10 (2,314–2,570 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 48, aanval 61, verdediging 40, speciale aanval 61, speciale verdediging 40, Snelheid 50. Opgeteld zijn de stats 300. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 778 totale kracht (TK) kan behalen.

Croagunk Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Croagunk een base experience yield van 83.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Croagunk.

Croagunk Croagunk

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.